Drivor av bra serier!

3 Jul

Nu drar vi igång en Kampanj För Bra Serier Och Manga i alla tre butikerna. Det är ett antal titlar från framför allt DC, Vertigo och Del Rey som fått sänkta sommarpriser.

Om du alltså inte läst det moderna mästerverket Sandman så är det perfekt tid att börja nu: första delen, Preludes & Nocturnes, är med på kampanjen, sänkt till 148 kr (ord. 198). Vi kan även mycket varmt rekommendera dig att skaffa första delarna av – och bli obönhörligt fast i – de utmärkta serierna Hellblazer, Lucifer och Y the last man, samt frossa i Alan Moore med V for Vendetta och League of Extraordinary Gentlemen. Därtill kan man ta en mörkare tur till Gotham City med Frank Millers
och andra titlar. Läs hela listan här!

Vi har även sänkta priser på första, och ibland andra, delen i en massa roliga mangaserier. Det är självklart del av vår plan att snärja oskyldiga nördar – däribland oss själva – till att bli beroende av långa bokserier. Bland annat: tragikomiska Sayonara, Zetsubo Sensei, magiäventyrliga Fairy Tail, otakumangan Genshiken, mystiska Mushishi, fartfyllda fantasyn Tsubasa, musikaliska Nodame Cantabile, och många fler. Läs hela listan här!

Ett svar till “Drivor av bra serier!”

  1. Fiktionista 05/07/2009 den 20:10 #

    Jag har snart läst klart Sandman – Preludes and Nocturnes och kommer att läsa vidare serien (jag antar att jag inte var redo på 90-talet). Bra story och snygga bilder!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: