Trippelt författarbesök med prat och signering

11 Apr

Fredag 27 april kl 16 får vi besök av tre författare med nya böcker ute. Vi inleder med ett prat om fantasy, magi och tidsresor, och sedan blir det signering. Författarna är Charlotte Cederlund, Patrik Centerwall och Linnea Dahlgren.

midnattsljusMidnattsljus är den tredje och avslutande delen i Charlotte Cederlunds Idijärvi-trilogi, en fantasyserie som syr ihop samisk mytologi, klassiskt vuxenblivande och storsvenskt förtryck till ett mäktigt spel mellan gott och ont.

.

klockan och spegelnKlockan och spegeln är Patrik Centerwalls första roman efter två novellsamlingar. Marcus lånar en klocka som låter en resa mellan världar, men när han är långt hemifrån i den mytomspunna staden Gytet Malor händer det som inte får hända: han blir bestulen på klockan.

.

Dagen du förstörde allt_omslag.inddLinnea Dahlgrens debutroman Dagen du förstörde allt är en gripande berättelse om två vänner som skulle vara bästisar för alltid. En av deras hemligheter är en plats där man kan resa i tiden. När Melanie får det fruktansvärda beskedet att Kassandra begått självmord bestämmer hon sig för att försöka resa tillbaka och få vännen att ändra sitt beslut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: