10-årsjubileum! Magi och musik!

23 Okt

26 oktober fyller Science Fiction-bokhandeln Malmö 10 år! Detta ska förstås firas i många dagar, bland annat med en magisk marknad och en magisk konsert.

Torsdag 26 oktober: själva födelsedagen! Vi firar som hobbitar så det blir traditionsenligt Bus Eller Bok så länge påsarna med bortskänkes-böcker räcker. Dessutom blir det speldemo hela dagen med chans att prova på spelen Welcome to the Dungeon, Diamant, Pretending to Grownup och Hero Realms. Mer detaljerat schema kommer inom kort.

Lördag 28 oktober: magisk marknad! Butiken agerar värd för en mini-variant av Kyndelsmarknad i Lykttändargränd, Malmös motsvarighet till Diagon Alley, precis som vi gjorde i somras. P.S Den stora Kyndelsmarknaden i Holmgången återkommer även i år, andra helgen i december.

Måndag 30 oktober: Provspela Ticket to Ride med en chans att vinna en resa med Orientexpressen! Alla som provspelar får en Golden Ticket som fungerar som en lott i tävlingen.

Tisdag 31 oktober: Halloween! Skrämmande speldemo: provspela flera olika skräckspel hela dagen. 10% rabatt på alla böcker till de som kommer Halloween-utklädda.

Onsdag 1 november: magisk konsert! Blåskvintetten Underlandsorkestern återkommer med en samling greatest hits från sina tre tidigare konserter: det blir stämningsfull och dramatisk musik från Sagan om Ringen-, Star Wars- och Harry Potter-filmerna. Från kl 17.

Hjärtligt välkomna!

Patrick-Stewart-Ian-McKellen-Friendshipbuffy-birthday-party

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: