Nördparad 25 maj!

26 Apr

Malmös andra årliga nördparad kommer att äga rum 25 maj – Towel Day, The Glorious 25th, och därtill 1-årsdagen för SF-bokhandelns nya stora lokaler på gågatan! Det råkar också vara Kristi himmelfärdsdag, så förhoppningsvis är många lediga och fria att fira sin nördighet.

Gå med oss genom Malmö och visa stan att vi är stolta nördar! Kom som hobbit, stormtrooper, pirat, superhjälte, sagodrottning eller någon annan av dina favoritkaraktärer. Givetvis går det också bra att helt enkelt cosplaya sitt nördiga vardagsjag. Spårvägens musikkår leder oss med musik från Star Wars, Indiana Jones och mycket mer.

12.30 Samling utanför Stadsbibliotekets huvudentré
13.00 Paraden avgår
14 ungefär Ankomst till butiken

Under hela dagen ger vi också, som traditionen bjuder, 10% rabatt på alla böcker om du är utklädd och/eller bär en syrenkvist eller en handduk.

25-maj

Dagen är ett trippelt firande: Glorious Revolution of the Twenty-Fifth of May (från Terry Pratchetts Discworld), Towel Day (till minne av Douglas Adams Hitchhiker’s Guide to the Galaxy), och årsdagen av urpremiären av Star Wars.

Ett svar till “Nördparad 25 maj!”

  1. Monika 27/04/2017 den 08:09 #

    Jag är ju så lyckligt lottad att jag fyller år denna fantastiska nörddag, så jag kan inte komma, men jag ska tänka på er 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: