Harry Potter and the Cursed Child: nattöppet och boksläpp!

13 Jun

Nattöppet och boksläpp den 31 juli! Vi öppnar vid midnatt, och kl 01.00 släpps pjäsen Harry Potter and the Cursed Child, som utspelar sig nitton år efter att Harry besegrat Voldemort. Kom och fira Harry Potters och Hogwarts återkomst, och naturligtvis Harrys och JK Rowlings födelsedag, med oss!

Förhandsboka här och få specialpris på 199 kr! Det inbundna pjäsmanuset kommer att ha specialpris på 199 kr i butiken under boksläppet, och för er som förhandsbokar (oavsett om ni får den hemskickad eller hämtar i butik).

Vi öppnar vid midnatt natten mellan 30 och 31 juli. Det kommer att bli quiz, priser till de finaste kostymerna och annat roligt. Klockan 01.00 (midnatt brittisk tid) får vi lov att börja sälja boken. Vi uppdaterar med exakt schema och program så snart som möjligt!

Om pjäsen:
Den åttonde berättelsen från Harry Potters värld. Nitton år senare.
Det har aldrig varit lätt att vara Harry Potter, och det är inte mycket lättare nu. Han är en överarbetad tjänsteman på Trolldomsministeriet och pappa till tre barn i skolåldern. Pappa Harry kämpar med att inte låta det förflutna invadera nuet, samtidigt som hans yngsta son Albus tyngs av ett arv han inte vill ha. Då och nu flyter samman på ett olycksbådande sätt . Far och son blir varse en kuslig sanning: ibland dyker mörkret upp där man minst anar det.
Harry Potter and the Cursed Child är en pjäs som har världspremiär i London 30:e juli 2016.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: