”Ghostbusters.” […] ”Yes, we’re back.”

27 Maj

Ja, vi har öppnat nu i den nya fantastiska stora ljusa fina butiken på Södra Förstadsgatan 26! Vi har bokstavligen inte haft tid att blogga här de senaste dagarna – vi ställde saker på plats fram till minuten då vi öppnade dörrarna och sedan har ni kommit hit i en strid ström för att utforska skeppet och följa med ut i rymden och in i skogen! Underbart! Dådfärden kan följas på vår instagram @sfbokmalmo, och kommande programmet (kom med på nördparaden!!! och träffa en massa författare!!!) är som följer:

Fredag 27 maj:
Kl 15-18: spelmakarna från Gigantoskop visar upp galaversionen av sitt spel Spank the Monkey.
Kl 16: Daniel Krauklis signerar Finna dolda ting, boken om svensk rollspelshistoria.

image

Hej gågatan, här är vi! We’re going on an adventure, följ med!

Lördag 28 maj: Den stora nörddagen!

Geek Pride Parade! Nördparad fylld av allt från hobbitar till stormtroopers. Givetvis får du också gå med om du ”bara” cosplayar ditt vardagsnördiga jag. Det är samtidigt väldigt välkommet att klä ut sig och klä upp sig! Alla är välkomna! Spårvägens Musikkår går med oss och spelar Star Wars, Indiana Jones, Batman mm. Samling vid Stadsbiblioteket 11.30, avgång kl 12 för en nördstolt promenad genom stan, ankomst till nya butiken kl 13.

image

Allons-y! It’s bigger on the inside! (Dörren går att öppna. För den som törs!)

I butiken på lördagen:
Kl 14: Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren signerar 5-årsjubilerande Engelsforstrilogin samt sina övriga böcker, skräckromanen Färjan och barnböckerna Just nu har vi varandra och Monstret i natten.
Kl 15: Fyra serietecknare signerar: Signering med Lisa Wool-Rim Sjöblom (Palimpsest), Natalia Batista (Sword Princess Amaltea, Mjau), Dennis Gustafsson (Viktor Kasparssons makabra mysterier) och Urhunden-nominerade Lars Krantz (Den svarta jorden 1 och 2, Dödvatten).

image

Tack till alla alla många många som kom på premiären och sjösättningsdagen! ❤

Söndag 29 maj:

Kl 14.15: Orvar Säfström och Jimmy Wilhelmsson som har skrivit boken Äventyrsspel, om det klassiska rollspelsförlaget, håller ett föredrag om boken och signerar den. (Boken är för närvarande helt slut från förlaget, men författarna har med sig extra exemplar, så den finns på plats just då!)
image

Kapten Karin och nya butiksmaskoten. We have a Hulk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: