Vi ska flytta! Läs mer om flytten!

27 Apr

banner

Science Fiction-bokhandeln Malmö flyttar till ny, större och nördigare lokal! Onsdag 25 maj slår vi upp portarna på Södra Förstadsgatan 26 – mitt på gågatan mellan Triangeln och kanalen.

Program (utvidgas efter hand):

16 maj stänger vi gamla butiken för att packa ner ALL the things och flytta dem. Lördag 14 maj är alltså sista dagen vi har öppet på Storgatan.

Onsdag 25 maj:
Eftersom invigningsdagen är på Towel Day (till minne av Douglas Adams och Liftarens guide till galaxen) och The Glorious 25th of May (till minne av revolutionen i Terry Pratchetts Ankh-Morpork) hoppas vi att alla vet var de har handduken, och bär syrenkvist i knapphålet eller på hjälmen! Handduk och/eller syrenkvist belönas med 10% rabatt på böcker.

Fredag 27 maj:
Kl 15-18: spelmakarna från Gigantoskop visar upp galaversionen av sitt spel Spank the Monkey.
Daniel Krauklis signerar Finna dolda ting, boken om svensk rollspelshistoria.

Lördag 28 maj: Den stora nörddagen!
Geek Pride Parade! Nördparad fylld av allt från hobbitar till stormtroopers. Givetvis får man också gå med om man ”bara” cosplayar sitt vardagsnördiga jag. Samling vid Stadsbiblioteket 11.30, avgång kl 12 för en nördstolt promenad genom stan, ankomst till nya butiken kl 13. (Paraden väntar tekniskt sett på evenemangstillstånd från polisen, så håll alla tummar, elektroniska som vanliga.)
I butiken:
Kl 14: Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren signerar 5-årsjubilerande Engelsforstrilogin samt sina övriga böcker, skräckromanen Färjan och barnböckerna Just nu har vi varandra och Monstret i natten.
Kl 15: Lisa Wool-Rim Sjöblom signerar serieromanen Palimpsest.

Söndag 29 maj:
Kl 14.15: Orvar Säfström och Jimmy Wilhelmsson som har skrivit boken Äventyrsspel, om det klassiska rollspelsförlaget, håller ett föredrag om boken och signerar den. (Boken är tillfälligt slut från förlaget, men författarna har med sig extra exemplar!)

Ett svar till “Vi ska flytta! Läs mer om flytten!”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Äventyrsspel kommer med på äventyret! | SF-bokhandeln Malmö - 02/05/2016

    […] hela programmet på bloggen eller på […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: