Skräckdockteater!

1 Mar

Malmö Dockteaters nya produktion Golem är en dockteaterföreställning för vuxna baserad på Gustav Meyrinks skräckromantiska roman med samma namn.

Bland böcker, gamla möbler, träfigurer och skuggor leker dockspelarna fram en berättelse på en plats där de dödas kungarike tränger in genom de levandes, och där vår synliga värld oupphörligen hemsöks av den andra, den osynliga.
Malmö Dockteater är Malmös nyaste teater och unika i Sverige med en dockteaterscen för vuxna. I ett möte mellan bildkonst och teater är vi ett laboratorium för konstruerad verklighet, mekaniska former och estetiska experiment.

SF-bokhandelns kunder får det fina erbjudandet att gå två personer för 250 kr (ordinarie pris är 150 per person). För att boka biljetter enligt erbjudandet vänligen kontakta Malmö Dockteaters producent, Anna Jonsson på malmodockteater@gmail.com eller 0709-928659. Ange SIFI – bokhandeln Malmö vid bokning.

Föreställningen GOLEM spelas från den 13 mars till och med den 20 april på Underverket i Sofielund, Hasselgatan 8 Malmö.

golem

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: