Spelnyheter

25 Sep

Lagom till helgen har vi fått in en sändning med nya spel som alla lovar gott. Vad sägs om att jaga eller bli jagad i Predator LegendaryLegendary Encounters: Predator DBG? Om du känner för sjöfart och pirater är Rum & Bones eller Traders of Osaka Traders of Osakarätt val. För den som känner att deras stad behöver utökas med lite lyxigare alternativ har Millionaires Row till Machi Koro landat på hyllan. X-Wing miniatures har ett nytt core set med skepp från The Force Awakens med allt man behöver för att börja spela.

Om du vill driva bort höstmörkret kan de vackra trädgårdarna i la granjaLa Granja hjälpa dig. För den som tvärt om vill omfamna mörkret är Munchkin Gloom ett givet val.

På rollspelsfronten bjuds det på hårt sparkande Hong Kong-action i Feng Shui 2, anglofiler kan få sin törst släkt med Cthulhu Britannica London Box Set, Cthulhu Londonoch för den som vill ha en dos av allt rekommenderas Best of Fenix, en samling av det bästa som har givits ut under 10 år från Sveriges bästa speltidning från Åskfågeln.

Slutligen vill jag tipsa om 1944: Race for the Rhine, en personlig favorit som tar en ny vinkel på hur krigföring förs under andra världskriget, det viktiga är inte hur hårt man slår, utan att man har mat, bränsle och ammunition nog att kunna hålla sin armé på marsch.  1944 race to the rhine

/Johan

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: