Dresden Files-lotteri

13 Apr

I helgen var Jim Butcher på besök i Sverige. Eftersom han tyvärr bara var här i två dagar hade han inte möjlighet att komma till Malmö också – så därför åkte vi upp till Göteborg för att intervjua honom, och vi fick med oss signerade böcker ner! Så nu har vi att lotta ut signerade exemplar av Storm Front, Skin Game och Welcome to the Jungle. För att delta i utlottningen, skicka ett mejl till malmo \at/ sfbok \punkt/ se med ämnesraden Dresdenlotteri innan kl 10.00 på torsdag 16 april, då vinnarna dras. (Vinsterna hämtas i butiken.)

signerade dresden

Några guldkorn från intervjun:

I september kommer The Aeronaut’s Windlass, första boken i steampunk-serien Cinder Spires, som kommer att bli en äventyrsfylld serie full av luftskepp och intriger och fascinerande karaktärer, men vad vi framför allt kommer att älska med den är de talande katterna. På frågan om huruvida dessa katter var badass nog att besegra Mister i en fight, svarade Jim: ”They do have opposable thumbs. And fire.” De låter som ett helt folkslag av Rocket Raccons 🙂

Film-/TV-rättigheterna till Dresden Files ligger för närvarande hos ett stort produktionsbolag, som inom ganska nära framtid ska fatta beslut om vad de ska göra med dem. Jims dröm-casting skulle vara Sarah Michelle Gellar som Murphy och Tom Hiddleston som Thomas Raith.

Hela intervjun kommer förhoppningsvis att dyka upp på vår Youtube-kanal inom kort!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: