Novelltävling och novellhackathon!

13 Okt

Stadsbiblioteket i Malmö arrangerar en novelltävling för unga författare (15+): Berätta fantasirikt om ditt Malmö! Tillsammans med MyStoryTours och Do-Fi publiceras novellerna som fysiska skattjakter i en app, där texten låses upp när läsaren befinner sig på rätt plats i Malmö.

Alla noveller kommer att publiceras i appen MEN den bästa novellen kommer även att belönas med ett presentkort värt 1500 kr på SF-bokhandeln i Malmö! Deadline för bidrag är 15 november. Läs mer om tävlingen här.

I samband med tävlingen kommer även Stadsbiblioteket att vara värd för ett novell-hackathon den 29 oktober. Var med och skriv en stafettnovell! Sedan visas hur novellen kan förvandlas till fysisk skattjakt i appen. Appen berättar för läsaren till vilken plats hen ska ta sig och låser upp nästa del i novellen när läsaren är där.

Under kvällen kommer även Nene Ormes, författaren bakom Urban Fantasy-boken Udda verklighet, delta och berätta om sitt författarskap. Hon kommer också att berätta om hur också Udda verklighet blivit en skattjakt genom Malmö i appen MyStoryTours. Evenemanget drar igång kl 17 och håller på fram till runt kl 23.

mystorytours

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: