Trettio år i fantastikens tjänst.

12 Aug

I tre årtionden har Science Fiction-bokhandeln sålt science fiction, fantasy och skräck och under vecka 34 tänker vi fira med signeringar och tipsrundor. Fina priser utlovas till vinnarna och både lokala talanger och en världskänd författare kommer att signera sina verk i butiken.

fireworks

 

Mangatisdag 19/8 : Natalia Batista kl 16.00

Mangakonstnären Natalia Batista signerar sin nytänkande fantasymanga Sword Princess Amaltea.

Serieonsdag 20/8 : Dennis Gustafsson och Apart Förlag kl 16.00

Dennis Gustafssons signerar sin serie om Viktor Kasparssons ockulta äventyr i Skåne under första delen av 1900-talet. Förhoppningsvis bjuder han även på en smygtitt på konst från det kommande albumet.

Apart förlag kommer signera sitt nya superhjältealbum Igår, idag och imorgon blir aldrig mer som förr, de har även en översättning av Sherlock Holmes på väg ut som kanske kan få en presentation av de ansvariga. 

SciFi-torsdag : 21/8 Alastair Reynolds 18.30

Den världskända brittiska science fiction-författaren och före detta European Space Agency-anställde Alastair Reynolds kommer förbi vid 18:30 och vi håller extra kvällsöppet så han kan signera sina verk.

Svenskfredag : 22/8 Kristina Hård 16.00

Fredagen går i inhemska tecken då Kristina Hård signerar sin senaste bok Kleptomania, full av både troll och luftskepp, som hämtat rakt ur den svenska nördsjälen.

Spel-lördag : 23/8 King of Tokyo 12.00

Butiken anordnar turnering i monstertärningsspelet King of Tokyo. Kan du inte reglerna tar de bara fem minuter att lära sig, så kom och tävla om priserna!

Under hela veckan kan man också gå tipsrunda i butiken! Den sker i tre omgångar, måndag-tisdag, onsdag-torsdag och fredag-lördag. Priser delas ut till vinnarna i alla tre delomgångarna, och den som deltar i alla tre är dessutom med och tävlar om ett ytterligare samlingspris!

3 svar to “Trettio år i fantastikens tjänst.”

 1. the veggie brunette 13/08/2014 den 01:31 #

  Wohooo! Och på spel-lördagens eftermiddag (eller kväll) visar ni förstås den första Doctor Who episoden på Spegeln, eller hur?

  • sfmalmo 18/08/2014 den 18:07 #

   Spegeln har stängt för att bygga om sig till biobar, men vi kommer däremot erbjuda biljetter till Kino i Lund som visar den.

   • the veggie brunette 18/08/2014 den 20:04 #

    Wohooo, hurra for Kino!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: