Who is Who?

1 Mar

Efter Torchwood och Sarah Jane Adventures är det nu – potentiellt – en ny Doctor Who-spinoff på gång på BBC. Och det är inget mindre än en officiell prequel: A Wild Endeavour ska handla om The Doctor och The Master innan de blev The Doctor och The Master, innan de blev fiender. But wait, there’s more – vi kommer inte att veta från början vem som kommer att bli  den storhetsvansinnige galningen och vem som kommer att bli … den andre. De är ”bara” två time lords.

a wild endeavour castHuvudrollerna som framtida Doctor och Master kommer att spelas av Rahul Kohli coh Alex Zur, och deras mänskliga följeslagare ska spelas av Gabrielle Dempsey. Men här är grejen … Projektet är godkänt av BBC, och ska spelas in på BBC i London och Cardiff om det blir av – men det är en Kickstarter. De räknar med att behöva £1,250,000. De har dock gjort en kalkyl baserad på Veronica Mars-kickstartern och jämfört storlekarna på fandomarna, och kommit fram till att det kommer nog att gå bra. Så vad väntar ni på? Iväg och lägg ett pund på ett vilt tilltag!

/The Captain

Annonser

2 svar to “Who is Who?”

  1. Peter Nilsson 01/03/2014 den 13:53 #

    Sponsra BBC?!! Det var det dummaste! Säkert att detta inte är något hästskojeri?

    • sfmalmo 01/03/2014 den 14:11 #

      Det står inget på Kickstartern om BBC, men i artikeln på Warped Factor står att det är ”approved” av BBC. Så jag tänker mig att det kan funka likadant som när andra produktionsbolag gör TV- och radioprogram för BBC.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: