Att göra 2014, del 5: Andra Världar

12 Feb

I april är det dags att besöka andra världar, så där som vi älskar att göra. Bokmässan Andra Världar, 26-27 april, är en bokmässa för allt inom science fiction, fantasy, skräck och annan fantastik. Det här är också rätt plats för att möta böcker och författare som kanske inte finns överallt – fans, läsare, småförlag, egenutgivare, spelmakare och hantverkare samlas och utbyter erfarenheter och upptäcker varandras skapelser. Rena smultronstället för den som gillar genre-litteratur och allt som hör därtill!

Kulturhuset i Jönköping

Kulturhuset i Jönköping

Om du känner dig träffad finns det också flera platser kvar om du själv vill ställa ut, visa och prata om dina böcker, dina spel, dina drakar eller rymdskepp. Tidigare har Andra Världar hållits på Sägnernas hus med sitt fantastiska folktromuseum, men i år hålls mässan tillgängligt och centralt på Jönköpings kulturhus, där det dessutom samtidigt pågår flera andra roliga evenemang (och det är fri entré!).

Inte för att skryta men vi som var med i fjol hade väldigt roligt. Min egen rapport finns här och här finns fler mässrapporter. Programmet kommer att bli mycket mer detaljerat när mässan närmar sig, men bland punkterna kommer att finnas: Författarsamtal; Lanseringen av steampunkantologin som sjösattes under Andra Världar 2013; Möjlighet att testa på rollspel; Högläsningsstunder; Musik.

Välkommen till bokfest i vår!

/Kapten Karin

AV_blog_logo_2014

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: