Fantastisk podd!

30 Jan

Glädjoms, Fantastiksverige! Från och med idag finns en ny podcast om att skriva fantastik på svenska. Fantastisk Podd produceras av fantasy-, science fiction- och skräckförfattare som bor och arbetar runt om i Sverige och Finland (i grupperna Svenska Västkusten, Malmö, Stockholm och södra Finland).

Avsnitten kommer att handla om både skrivandet och dess vedermödor, om läsande och fantastik i allmänhet. För varje tema publicerar grupperna varsin podcast på ca 20 minuter. Grupp Finland inleder den 30 januari med första avsnittet, där de medverkande presenterar sig och diskuterar vad de kämpar med i skrivandet för tillfället. Nya avsnitt publiceras med två veckors mellanrum.

Medverkande författare i podcasten är Maria Turtschaninoff, Pål Eggert, Peter Bergting, Nene Ormes, Karin Tidbeck, Jenny Wiik, Hannele Mikaela Taivassalo, Mia Franck, Kristina Hård, Fredrik Persson, Oskar Källner, Stefan Hagel, Susanna Björnberg och Susanna Nissinen. De presenterar sig här! Jenny Wiik har gjort illustrationerna.

Författarna tecknade av Jenny Wiik

Författarna tecknade av Jenny Wiik

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: