NaNoWriMoPepp #3

12 Nov

Vi har kommit till dag 12 av NaNoWriMo och vi hoppas att det finns gott om skrivande därute som ännu hänger med. Kanske är ni (som vi) sådana som hänger upp sig på småsaker, namn t.ex., men då finns det hjälp att få! Namngeneratorer finns det gott om och även om en inte låter sig nöja med svaret kan det fungera som en startpunkt för det en själv ville ha sagt. Och det viktiga är att ta sig vidare, att rulla på, så varför inte prova?

Steampunk name generator
Fairy name generator
Pirate name generator (en av många)
Lovecraftian name generator
Och en massa andra namngeneratorer

I värsta fall, skriv XX så länge och hitta ett namn i december! Om det är så att du har kört fast plot-mässigt så här en tredjedel in så finns det inspirerande generatorer som kan ge dig just den där oväntade kombinationen som kanske passar precis in i ditt märkligt formade plot-hål.

The Electro-Plasmic Hydrocephalic Genre Fiction Generator 2000
Seventh Sanctums generatorer, som Quick Story Idea Generator, Quick Story Theme Generator, What-If-inator och Envisioner.

För annat en kan behöva slumpa fram eller hämta in har vi i butiken ett antal hjälpsamma uppslagsböcker, som t ex 75 Worst Ways to Die, 101 Ways to Kill a Zombie, 10 Ways to Recycle a Corpse and 100 More Dreadfully Distasteful Lists, The Element Encyclopaedia of 5000 Spells, med mycket mera.

should you be writing right now-

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: