NaNoWriMo is coming

11 Okt

Med skräckblandad förtjusning ser vi dagarna susa förbi. Skräck för att det redan är oktober och förtjusning för att efter oktober kommer november, och november är NaNoWriMånaden!

NaNoWriMo, National Novel Writing Month, är en internationell folkrörelse som uppmuntrar alla att kasta sig in i kreativ galenskap och producera en 50 000 ord lång roman på en månad. All information du kan tänkas behöva finns här. Eftersom NaNoWriMo är ett internetcommunity behöver man inte bo nära andra som skriver, det finns forum, peptalks, resurssidor, ordräknare, medaljer, hejarop och annat på tangentbords avstånd.

Eftersom det inte är ett litet åtagande kan man behöva fundera på förberedelser och vi har några tips:

För de som bor i Malmö med omnejd: Stadsbiblioteket anordnar skrivträffar, den första redan 18/10. Och det finns inget att förlora på att fundera över sitt NaNo-projekt tidigt.

För alla: Scrivener, ett alldeles utmärkt skrivprogram, har ett erbjudande just för NaNoWriMo! Prova det gratis under november och skaffa det till rabatterat pris efteråt.

nanowrimo is coming

Vi här på SF-bokhandeln i Malmö tänker ägna november åt att uppmuntra alla i detta strävande, så låt oss gärna veta om du tänker hoppa på och lägga dina mörka novemberkvällar till att skapa fantastisk litteratur. Håll koll här på bloggen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: