Sommarläsningen börjar idag

25 Maj

I Malmö känns det som om sommaren precis har börjat. Syrenerna har slagit ut, butikerna har börjat skylta för den stundande studenten och solen har värmt oss (åtminstone om man står i lä) (de dagar då det inte regnat förstås).

Hursomhelst.

Vi känner att det är dags att planera för sommarens läsupplevelser. Eller, om man inte är den planerande sorten, utnyttja vår sommarkampanj! Vi har sänkt priset på ett urval av utmärkta titlar, som ett led i en infernalisk plan att förleda sommarlovsfirare och alla andra in i beroendeframkallande läsning. *ahem* Den första är inte gratis, men den är prissänkt.

Flera av böckerna har varit våra favoriter länge: White Cat av Holly Black (rekommenderad av nördarna), Retribution Falls av Chris Wooding (nördarna rekommenderar), Windup Girl av Paolo Bacigalupi (månadens bok) och Quantum Thief av Hannu Rajaniemi är sådant vi rekommenderat i butik, på bloggen, lagt i våra årsbästalistor och allmänt pratat om.

Andra är titlar från författare vars tidigare serier blivit favoriter t.ex. Etiquette and Espionage av Gail Carriger eller Leviathan Wakes av James SA Corey (som är två författare i en). Det finns något för alla smaker: zombieskräck i Feed av Mira Grant eller Patient Zero av Jonathan Maberry, tidsresor i 1632 och 1633 av David Weber och Eric Flint, sf i On Basilisk Station med två efterföljande delar, också av Weber, och i Fledgling av Steve Miller och Sharon Lee. Det finns episk fantasy som The Hundred Thousand Kingdoms av NK Jemisin och Empress av Karen Miller, och mindre episk men fortfarande fantasy som The Stormcaller av Tom Lloyd och Theft of Swords av Michael J Sullivan. Och mycket mer! Se hela fina listan här!

Välkommen in för att fylla picknickkorgen med böcker!

sommarläs sommarläs 2

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: