Ett halvt decennium, anfäkta och anamma!

12 Okt

Uppdaterad senast 2012-10-18

Plötsligt har någon skruvat lite extra på tidsinställningen på sin tidsmaskin, för nu firar Science Fiction-bokhandeln 5 år i Malmö!

Vi har ett digert program, som kommer att utökas efterhand. Höll ögonen öppna och kolla in bloggen och facebookeventet, så får ni veta det senaste!

Den 26/10 firar vi att vi har funnits i Malmö i ett halvt decennium.

Firandets inleds på fredagen, själva bemärkelsedagen, och fortsätter hela veckan efteråt!

Fredagen den 26/10 kommer bokhandelns egen stolthet Nene Ormes för att signera Udda Verklighet och Särskild, och Ola Wikander kommer och signerar sitt fantasyepos Serafers Drömmar!

Lördagen den 27/10 kommer rykande heta Karin Tidbeck och signerar Amatka. (Vars omslag är skapat av Lisa Sjöblom, som kommer till butiken på måndagen!)

Söndagen den 28/10 har vi som vanligt stängt, och laddar upp inför resten av veckan.

Måndagen den 29/10 har vi Lisa i kvadrat i butiken! Först kommer Lisa Rydberg som signerar sin nyutkomna Fågel Bix, som avlöses av Lisa Sjöblom som signerar succén från förra året, Hitta Barnen, och nya boken Leta Loppan.

På måndagskvällen kan en gå på Nördcafé i repris! Lisa och Lina går på djupet i Buffy och Whedon och har ledorden kritisera och problematisera, med kärlek!
Det kommer att vara i butik efter stängningstid, 19.00 och framåt! Det finns endast ett fåtal sittplatser i butik, så det är ståplats, golv eller egen sittkudde som gäller.

Tisdagen den 30/10 kommer FryxGames och visar upp sina spel!

På tisdagskvällen håller Malmö Fandom sitt första pubmöte i Malmö!

Onsdagen den 31/10 är stora skräckdagen i butiken! Jenny Milewski signerar Skalpelldansen, Dennis Gustafsson signerar det senaste Viktor Kasparssonmysteriet Spöket på Hotell Vega, Kim W Anderson signerar Alena och Caroline L Jensen Vargsläkte och sin novell i De Odöda – en skrämmande novellsamling. Apart Förlag finns på plats i butiken också under dagen!

På kvällen fortsätter Halloweenfirandet på Fagans! Buffyquiz, maskeradtävling, öl och burgare utlovas. Fagans har dessutom utlovat after workpriser på ölen för de som kommer i full maskeraddräkt! De har även satt ihop ett burgarpaket åt de som är sugna på det!  Glöm inte att ringa och boka innan kvällen bara på 040-970 990;

Fagans Cheese & Bacon Burger with Chips
220g Burgare med Ost, Bacon, Dressing & Färska Pommes
eller
Fagans Vegetarian Burger
Homemade Vegetarian Burger with Cheese & Chips
Fagans Vegetariska Burgare med Ost , dressing och Färska Pommes
med ett glas vin eller öl!

Torsdagen den 1/11 har vi finbesök av Nosebleed Studio i butiken som erbjudit sig att sitta och teckna med de hugade och ge feedback under tiden! Efter ritstunden blir det signering där en kan få deras antologier signerade. På seneftermiddagen kommer Sara Granér och signerar sina seriealbum!

Fredagen den 2/11 kommer först Sara Hansson och signerar, och sen kommer Liv Strömquist! Under dagen är Gigantoskop på plats och visar nya Badaboom!

/Malmöskutan och hela dess besättning

6 svar till “Ett halvt decennium, anfäkta och anamma!”

 1. Fia 12/10/2012 den 18:31 #

  OMG det är så häftigt så jag nästan swoonar!

 2. Fia 12/10/2012 den 18:31 #

  OMG det är så häftigt så jag nästan swoonar!

 3. Maria 14/10/2012 den 10:33 #

  Hurra, hurra, hurra, hurra!

 4. Maria 14/10/2012 den 10:33 #

  Hurra, hurra, hurra, hurra!

 5. Naba S 14/10/2012 den 12:37 #

  hahahah vad kul!! Jag bor i en liten håla i småland och ska till malmö den 2/11, då himla tur har jag att något komme rhände då 😀
  Grattis på födelsedagen i alla fall 🙂

 6. Naba S 14/10/2012 den 12:37 #

  hahahah vad kul!! Jag bor i en liten håla i småland och ska till malmö den 2/11, då himla tur har jag att något komme rhände då :DGrattis på födelsedagen i alla fall 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: