Signering i butik den 3/3 14.00!

28 Feb

Dubbeltrubbel i Malmöbutiken på lördag! Johanna Koljonen och Kim W Andersson kommer och signerar sina splitter nya seriealbum!

Kim W. Andersson har skrivit Alena;

”Alenas liv är ett helvete. Sedan hon började på den snobbiga internatskolan trakasseras hon vaje dag av Filippa och tjejerna i lacrosselaget. Men Alenas bästa vän Josefin tänker inte låta henne ta mer skit. Inte från kuratorn eller rektorn, inte från Filippa och inte från någon på den där vidriga skolan. OM Alena inte slår tillbaka så kommer Josefin ta saken i egna händer. Det finns bara ett problem. Josefin har varit död i ett år.”

Johanna Koljonen har som ena halvan av duon Ms Mandu skrivit manus till Oblivion High;

”Under första dagen på högstadiet råkar vännerna Nin och Soon Mi se en naken ung man sitta vid vattenbrynet. Mannen försvinner spårlöst, men dyker upp igen som klassens nye japanske utbytesstudent Nix. Det tar inte lång tid för tjejerna att inse att den mystiske nykomlingen i själva verket är sagornas Näcken.
Frågan är om den odödlige men malplacerade Näcken kommer att klara av högstadielivet? Och kommer hans vänskap att ge dem en fribiljett till skolans häftiga elit eller gör det istället att han också blir en av ”töntarna”?”
På den här länken kan du även se ett klipp där Koljonen pratar om Oblivion High.

Kom klockan två på lördag och få två sjukt snygga svenska serier signerade!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: