Vilken filmfredag!

23 Jul

Jajjamensan, det här blir en filmfredag (-helg) att lägga märke till! En biopremiär vi väntat på, en alienfilm om dagen och en massa gamla godingar emellan!
Bio: Inception har premiär och konceptet är fantasieggande. I en inte alltför avlägsen framtid har teknologin kommit fram till en punkt där man kan ta sig in i folks sinnen och drömmar och där ingen tanke, idé eller vision går säker. För oss låter det som Gibson och Strange Days och allt bra och läskigt i ett! Vill man ha ingående åsikter så har io9 ett fint inlägg, är det recensioner man letar efter har de en lista och vill man ha ett gott skratt så finns det en post där folk har gjort om filmaffischen efter en ny, dummare titel. Om ni inte gissat det än så är vi rätt spända på att se om den lever upp till förväntningarna.

Tv-fredag: Ikväll behöver ni inte gå ifrån tv:n på flera timmar. Låt oss förklara varför –
Kanal 5 börjar med V för Vendetta kl 21.00 och fortsätter med ett avsnitt Supernatural (kl 23.35) för att sen avrunda med Lost Boys (kl 00.30), denna (halv-)moderna vampyrklassiker!
Om inte det lockar så har TV 6 Alien-helg och börjar kl 22.00 med Alien. Eller varför inte lite skräck när natten är som mörkast med Stephen Kings Thinner kl 02.02 på TV 4.
Tv-lördag: TV 6 fortsätter med Aliens – återkomsten kl 22.00 och om inte det faller er i smaken kan man se Constantine vid samma tid på Kanal 5. Gamla godingar som Golden Child (TV 4+ kl 20.00), Men in Black II (TV 4 kl 21.15), The Invasion (TV 3 kl 21.00) och Wild Wild West (SVT 1 kl 00.45) finns förstås också.
Tv-söndag: TV 6 släpper inte sitt slemmiga grepp utan sänder Alien 3 22.00 och om man ändå är vaken så kommer Djävulens advokat på TV 3 kl 02.40.
Vi har inte fått några nya dvd:er den här veckan – men vi har fått fina nya spel (och påfyllning av aningen äldre)! Om ni inte vill sitta och uggla framför en skärm kan vi istället rekommendera er att sitta och uggla runt ett bord (eller en picknickduk) i varma vänners lag med till exempel The Battles of Westeros, eller Arkham Horror med nya The Lurker at the Threshold-expansionen, eller Small World med nya expansionen Tales and Legends.

4 svar till “Vilken filmfredag!”

 1. Anonymous 23/07/2010 den 16:29 #

  Kan varmt rekommendera Battle for Westeros om man gillade BattleLore. Systemet känns som en vettig vidareutveckling. Minus för priset och att man faktiskt behövde montera figgarna med lim och saker på baserna..

 2. Anonymous 23/07/2010 den 16:29 #

  Kan varmt rekommendera Battle for Westeros om man gillade BattleLore. Systemet känns som en vettig vidareutveckling. Minus för priset och att man faktiskt behövde montera figgarna med lim och saker på baserna..

 3. Signe 23/07/2010 den 22:33 #

  Recension på Inception på MovieSpot.se 🙂 Högsta betyg!
  http://moviespot.se/film.asp?id=209

 4. Signe 23/07/2010 den 22:33 #

  Recension på Inception på MovieSpot.se 🙂 Högsta betyg!http://moviespot.se/film.asp?id=209

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: