Nytt i butiken

1 Jul

Vi håller på och packar upp för fullt och hittar bland annat en massa roliga nyheter! Till exempel:
Tongues of Serpents av Naomi Novik.
Sjätte boken i serien om flygkapten Will Laurence och hans drake Temeraire. Den här gången bär det av till Australien, med straffångar och äventyr i vildmarken. Detta är den amerikanska inbundna utgåvan; den brittiska inbundna väntas in i september.

Eclipse Movie Companion.
Den officiella boken om filmen, med massor av foton och intervjuer.

Jack of Fables volym 7: The New Adventures of Jack and Jack.
Efter den dramatiska upplösningen av förra story-arcen i The Great Fables Crossover får vi nu följa både Jack of the Tales, vår välbekante (un)loveable rogue, och hans son, Jack Frost – the new hero on the block.

Kitty Goes to War av Carrie Vaughn.
Åttonde boken om varulven och radioprataren Kitty. Den här gången ska hon försöka hjälpa chockskadade krigsveteraner – att inte kunna kontrollera sitt humör och sina impulser är ju inte helt bra när man är varulv…

Dessutom: sänkt pris på Avatar-DVD:n – nu 99 kr! Och så har vi fått påfyllning av en av sommarens sensationer – Kraken av China Miéville. Dessutom har vi Stephen Kings Under the Dome i brittisk pocket, samt – och detta är lite av en sensation – Liftarens guide till galaxen! På svenska alltså! Det är iochförsig tråkigt att det är en sensation, den borde aldrig ha tillåtits att vara ur tryck så länge som den var. Men nu är den alltså tillbaka! I den välbekanta översättningen av Thomas Tidholm. Notera att detta är den första boken av fem (eller sex) i trilogin. De andra kommer en och en under sommaren och hösten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: