Filmfredag!

7 Maj

Bio:
Den stora biopremiärer idag är ju såklart remaken av Terror på Elm Street! Robert Englund har ersatts av Jackie Earle Haley, som vi tidigare lyssnat till som Rorschach i Watchmen.

Dvd:
Pandorum har kommit på dvd och blu-ray. Två astronauter vaknar i sitt rymdskepp, utan minne och utan att veta vem de är. De delar på sig för att undersöka skeppet, och stöter på en hemsk hemlighet.
Alldeles nyss dök även Metropia upp både på dvd och blu-ray. Svenskproducerad dystopisk film om Europa, där tunnelbansystemen byggts ihop till ett.

TV på fredag:

TV3 01:45 – Dragonheart! – Sean Connor och drakar, end of story.
TV4 02:40 – Den onda cirkeln – Onda tjejgänger med mad skills och lite sanity.
TV8 23:50 – På västfrontet intet nytt – riktig skräck, eller skräck på riktigt. Formulera det hur du vill, men bra är det.

på lördag:
SVT1 22:20 – Ett land utan kvinnor – I framtiden i Indien finns det knappt några kvinnor längre, och de som faktiskt föds möter en dyster framtid.
TV4 02:45 – Ellen Rimbauers dagbok – Film med Stephen King-anor. Herrgården Rose Red utövar sitt inflytande på Ellen, som går de mörka krafterna till mötes.
TV 6 02:20 – Ong Bak: The Thai Warrior – Thailändskt kriminaldrama med snygg action.

på söndag:
Being human har kommit på svensk dvd! Bara att krypa ner i soffan med en god brunch och stänga ute världen en liten stund.

2 svar to “Filmfredag!”

  1. Anonymous 07/05/2010 den 13:04 #

    Känner mig nästan tvingad att påpeka att efter att man kikat på Ong Bak kan man byta till Tv4 Sport och kolla in UFC galan.

    För att jag visste liksom.

  2. Anonymous 07/05/2010 den 13:04 #

    Känner mig nästan tvingad att påpeka att efter att man kikat på Ong Bak kan man byta till Tv4 Sport och kolla in UFC galan. För att jag visste liksom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: