Vi har alla fredag här

5 Mar

Bio:
Alice i Underlandet hade premiär i onsdags och igår var butiken på plats med fickur, höga hattar och spetsade öron. Den bjuder på vackra miljöer, coola karaktärer, Carrollskt språk och kläder to die for. Depp är aldrig en besvikelse och Bonham Carter är extra vass och galen som Röda Drottningen. Om man inte läst boken så är det här anledning att göra det! Och att se filmen förstås!
Fredagstv:
1408, på SVT1 22.00 – En författare insisterar på att få tillbringa natten i ett hemsökt rum, nummer 1408, på ett hotell. Med ett för honom livsfarligt resultat.
Highlander: Endgame, på TV6 22.45 – Ack ja, Highlander. Ingen film kan ju leva upp till den första, men om man ändå inte har något för sig så här dags så kan man ju titta på en livstrött skotte med ett claymoresvärd.
Lördagstv:
Seven, Kanal 5 21.30 – Thriller om en seriemördare som väljer sina offer och deras dödssätt efter de sju dödssynderna. Två slitna poliser försöker lösa morden och hindra de nästkommande.
Secret Window, på TV3 00.00 – En författare (har vi hört det förut?) blir uppsökt av en skum typ som påstår att han har ägnat sig åt plagiering. En detektiv blir indragen och ingen går att lita på.

Söndagstv:
Southpark: Bigger, longer and uncut, på TV3 01.00 – De odrägliga ungarna drar till Canada och ställer till elände.
Brotherhood of Evil, på TV 4+ 03.35 – En blind reklamman, en demonisk käpp och ett avtal som kan gälla din själ.
Dvd:
Jag kan höra havet/ Ocean Waves en anime från -93 som nu äntligen kommit på svensk dvd och efter sju svåra missöden har den också landat i vår butik. Den handlar om ett triangeldrama vid havet. Söt och charmig!

– Nene och Karin

2 svar till “Vi har alla fredag här”

  1. Emelie 05/03/2010 den 15:49 #

    såg alice igår, den är helt underbar ♥

  2. Emelie 05/03/2010 den 15:49 #

    såg alice igår, den är helt underbar ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: