ZOMG!!

28 Jul

The zombies just won’t go away! Hurra!! I november kommer Pride and Prejudice and Zombies i en Deluxe Heirloom Edition!! Fancily inbunden, med

13 new full-color oil painting illustrations – depicting all of PPZ’s most memorable moments

och inte minst

30% MORE ZOMBIES! Seth has written pages and pages of all-new (and entirely gratuitous) ultra-violent zombie mahem.

Wohoo! (Klicka för större bilder:)

Annonser

7 svar to “ZOMG!!”

 1. Nikst 28/07/2009 den 18:42 #

  Tur att jag inte köpt boken. Skulle vara smått förbannad nu när de bara några månader efter släppet av den första versionen släpper en deluxe version. Skulle nog känna mig lite blåst/rånad. Men som sagt har jag inte köpt boken än =) =P

 2. Quasi Mortuus 28/07/2009 den 19:16 #

  Önskar jag kunde säga detsamma… Köpte boken för knappt en vecka sedan!

 3. Science Fiction-bokhandeln i Malmö 29/07/2009 den 09:28 #

  Tror ärligt inte att det är förlagets avsikt att lura någon – tror att det är mer ett fall av OMG vi har en internationell megasuccé hur gick det till?!?! Vi måste göra en finvariant till julhandeln!

  Själv ska jag ha lyxvarianten också… 🙂

  /Kapten

 4. Nikst 29/07/2009 den 14:56 #

  Tror nog att de tänker ”shit va bra den säljer, hur ska vi kunna dra in mer pengar på detta?! Ja, vi gör en deluxe version så att de som är besatta av/älskar boken köper en till!! Sedan låter deluxe edition rikitgt lyxigt så andra som inte köpt boken kanske går förbi den, ser ordet deluxe och tänker: shit, deluxe, den måste jag ha!!” Aja, hur som haver, grattis till dem som är glada över denna deluxe version. =)

 5. Nene 30/07/2009 den 22:35 #

  30% mer zombies! Det är alltså en directors cut?! Jag är helt för. Det är fasiken på tiden att böcker får vad filmer har tagit för givet på senare tid – en chans att komma ut med en version som är bättre/annorlunda eller i vart fall MER än vad den första versionen var. Och visst, alltid retar det någon – men inte mig.

 6. Nikst 31/07/2009 den 01:52 #

  Nene, det får gärna komma andra/utökade versioner. Det som retar mig är att de gör det ett par månader efter släppet av den vanliga verisonen. En deluxe version ska man släppa tidigast ett år efter det ”originella” släppet, om inte senare. ELLER samtidigt som det vanliga släppet, så kan man välja vilken man vill ha. Nu är det nog många som köpt den vanliga och tänker nog nu ”fan, jag köpte ju precis den vanliga. Vill ju ha deluxe versionen, men vill inte ha två nr av samma bok eller vill inte betala två ggr för samma sak, fast bättre förpackning”

  Men om det inte stör dig så säger jag ”grattis!” =)

 7. Nene 31/07/2009 den 17:53 #

  Nej Nikst, det stör mig inte. Men så köpte jag min bok när den kom, på dagen den kom, och hade den förbokad i månader innan dess, har läst den två gånger och gottat mig åt att ha en förstautgåva/förstatryck av den. Men jag är inte särskilt lättretad i det här avseendet heller. Klart jag kan fatta varför någon som köpt den alldeles nyligen och inte hunnit läsa den än kan irritera sig, men jag tackar för gratulationerna och och kan väl säga detsamma till dig eftersom du nu inte har köpt den än.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: