Istället för OS – Mer studio

21 Aug

Vi har fler resultat från finaler:

Hästpolon blev tidigt förvandlad till quidditch. Hogwarts All-star, All-times Team, med Harry och James Potter i täten och Fred & George Weasley som Beaters, mötte i finalen Discworlds lag med Granny Weatherwax som kapten och Ridcully och Bibliotekarien som Beater.

Bibliotekarien presenterade den nya tekniken att hänga från motståndarnas kvast och slå på dem med sin kvast. Draco Malfoy utvisades för att ha förhäxat sina egna lagkamrater och Rincewind utvisades för att ha förhäxat sin egen kvast. Tiffany Aching som Seeker säkrade segern för Discworld! Snitchen hade i och för sig blivit besatt av småguden The God of Quidditch, men gudar får ju lov att fuska.

Konstsimsfinalen bjöd på ett imponerande startfält: Abe Sapien och Kraken i ett lag, Austin Powers och Ariel i det andra, Nessie och Crush i det tredje.

Det var en hård kamp, blod och fjäll åt alla håll – nej. Nej, det var det förstås inte: det var en svindlande vacker uppvisning av koreografi och synkronisering till smäktande musik. Till slut vann lag Powers/Ariel på grund av mängden rosa glitter i deras dräkter, alltid ett säkert sätt att få poäng i den här grenen (tyst, Austin).

I Kast med liten planet vann Stålis klassen ”Planet med gul sol” och Hulken vann klassen ”Övriga planeter.”

Och i boxningen vann Hellboy.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: