Filmnyheter, rykten, hädelser

19 Aug

Som om det inte räckte med Watchmen (nej, det räcker självklart inte! Och det dröjer för länge!) så ska det också bli film av The Spirit, Will Eisners klassiska noir-serie – regisserad av Frank Miller! Ser väldigt snyggt ut! Avvaktande optimism…
Avvaktande lyckorus inför nyheten att Tim Burton ska göra Alice i Underlandet!! För att inte tala om ryktena om att Johnny Depp ska spela The Mad Hatter?! Eeek!
Och det håller på och ska bli spelfilm av Tintin! Med Andy Serkis som Kapten Haddock! Tintin lär ska spelas av Thomas Sangster – Ralph Fiennes trumspelande son i Love Actually, som tydligen även varit med i Doctor Who. Men… ser han inte väldigt ung ut?
När vi hade hittat detta hittade vi också att Tintin har filmatiserats förr: det kom två franska spelfilmer på 60-talet. De verkar jättegulliga!
Och nu för litet mer skrämmande rykten. Remakes. Befängda, får-inte-vara-sanna, borde-vara-olagligt rykten om remakes.
1. Rocky Horror Picture Show.
Nej. Nej, nej, nej. Och av MTV dessutom. Hädelse! Fram med laserpistolerna! *PEW PEW PEW*
2. Bill & Ted’s Excellent Adventure.
No way, dude! No. Way.
3. Blade Runner.
Well, producenterna Derek Anderson och Victor Kubicek har köpt rättigheterna till Philip K Dicks samlade verk. Så det skulle inte alls vara en remake av Blade Runner, utan en filmatisering av Do Androids Dream Of Electric Sheep. Shyeah right. *PEW PEW PEW* (Källa: SFX nr 172.)
Edit: 4. The A-Team.
Framflyttat till nutid. Bruce Willis som Hannibal. Woody Harrelson som Murdock. NEJ! FEL! *slår ner dem och hoppar på dem*
Dessutom blir det en remake på Death Race 2000, men av nån anledning heter den bara Death Race? :-p Av trailern att döma har de bara gjort GTA av alltihop och råkat det mesta av samhällskritiken? Jag hade väntat mig att loppet skulle komma som reality-tv nån gång snart… men jag borde kanske ha väntat mig det här också.

Anfäkta och anamma!
/Kapten Karin

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: