Istället för OS – Simning

16 Aug

Välkomna åter till OS! Vi väntar på starten av kappsimningen, så vi hinner presentera de tävlande och årets upplägg. I första banan hittar vi Aquaman, och i banan bredvid honom Namor the Sub-Mariner. Det är en gammal grollmatch, DC mot Marvel som så ofta i OS-sammanhang. Det är svårt att höra i blåsten, men jag tror att de säger bittra saker om Atlantis till varandra. Och i tredje banan hittar vi Nemo. (Jodå, vi lyckades! Lita på Intergalaktiska Otympliga Kommittén.)


Vi befinner oss ute till havs, på den vattrande fjärden. Detta för att IOK:s nya utveckling av företeelsen farthållare/hare ska fungera som bäst. Efter startskottet har gått kommer vi alltså att en efter en öppna de fem burarna som håller Hajen fången och släppa iväg den efter de tävlande. Vinner gör den som levande korsar mållinjen först…
Och där gick startskottet! Simmarna iväg. Och där kom Jaws iväg! Aquaman och Namor vänder genast om och börjar slåss mot käftis. Nemo simmar glatt vidare bort från det allt rödare, kokande vattnet runt startlinjen.

Nu verkar det som att atlantiderna slitit hajen i tillräckligt många bitar för att den – de – ska ligga still. Genast vänder de sig mot varandra och allt det där gamla grollet kommer upp till y… ner under ytan. Domarna försöker ingripa och träffas av flygande treuddar. Nemo nynnar på en liten sång på sin väg mot målsnöret medan superhjältarna tar kål (tång?) på varandra. Nemo vinner! Grattis lillen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: