Frågelådan

29 Maj

I vår fråge- och förslagslåda har vi fått många lappar om att det blir alldeles för varmt i butiken när det är sitta-i-skuggan-och-läsa-med-en-kall-dricka-väder. Tro mig, vi är mycket, mycket medvetna om detta och jobbar på en lösning. Kanske några små fontäner med iskylt vatten… hrm. Eller kanske bättre fläktar än de rejält underdimensionerade vi har nu. Vi jobbar på det som sagt.

Sen har vi även fått två lappar – vår handstilsexpert (utlånad från Wolfram & Hart) menar dock att de är skrivna av samma person – med uppmaningen SLUTA NÖRDA. Det enda svar jag kan ge på detta är: NEVER GONNA HAPPEN. Detta är SF-bokhandeln, ju. Nerd central, nerd heaven, nerd Mekka. You don’t have to be a nerd to shop here, but it helps. Men kanske framför allt, det är hit nörden alltid är välkommen och uppmuntrad, vad nörderiet än är: Science Fiction, Skräck & Fantasy, Spel & Film, Serier & F… Forehead protectors. Spekulation & Fantasi. Nörd är en hedersbetygelse här, m’kay? Sheesh.

Återkommer med fler frågor och svar när jag lugnat ner mig lite. Live long and prosper.
/Cap’n Karin

6 svar till “Frågelådan”

 1. Urrk 29/05/2008 den 10:21 #

  Hjälp, jag blev orolig så fort det nämndes kritik mot nörderiet! Dock blev jag genast lugnad av Cap’n Karins väl valda ord.Denna bokhandel, min fristad, inspirationskälla, och allt som hör till den får min kreativitet att spira och utveckla sig. Om vardagen blir tung vänder jag mig hit och solen börjar genast lysa.Se bara på detta lilla motsatsbevis: Antag att Science-Fictionbokhandel = icke nördigt. Se själv, det är en motsats! Det är helt inkompatibelt. Alltså har jag bevisat att en Science-Fictionbokhandel alltid måste vara nördig. /N. Örd

 2. Anji 29/05/2008 den 14:12 #

  Jag kände ett starkt behov utav att bifoga en länk för att statuera vart jag står i det hela ang. ‘SLUTA NÖRDA’-lapparna. < HREF="http://www.tshirthell.com/store/product.php?productid=42 " REL="nofollow">Länk.<>/Anji@sf-bokhandeln

 3. AT73 29/05/2008 den 17:25 #

  Ni är det bästa som har hänt i Malmöpå länge.TACK!

 4. lindorm 29/05/2008 den 18:35 #

  Man skulle kunna säga att det är Sant & Förnuftigt sagt. Men så vet vi ju alla var jag står- Buffy och Andromeda räknas som mainstream i min bok… =) Man får bli rätt mycket mer nördig innan jag lyfter ögonbrynet.

 5. Tomb 31/05/2008 den 06:20 #

  Angående värmen. På clas olsson finns det jättestora fläktar. Vi uppsalakaiare äger redan sex stycken. De är jättebra att ha bland stora arkader.

 6. Picard 31/05/2008 den 12:53 #

  Nerd on my friends… nerd on!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: