Fler frågor – fler svar!

22 Apr

Lyckligtvis vågar många trotsa Skynet och Wolfram & Hart och lämna lappar i vår frågelåda. Tidigare frågor och svar hittar du här – och kom ihåg att ni jättegärna får komma fram till oss och fråga direkt också!

Stort tack för all uppmuntrande fan-mail som också hittar ner i frågelådan. Att vi är bäst kan ha att göra med att vi har de bästa kunderna! (Någon har frågat chans också, men det är svårare att svara på eftersom personen i fråga inte specificerat vem av oss den frågade chans på.)

Fråga: Ta in fler serier på japanska? Death Note, Fullmetal Alchemist osv.
Svar: Det kommer in mer på japanska mest hela tiden 🙂 Just nu har vi bl a Death note, Naruto, Cardcaptor Sakura, 20th century boys, 07-Ghost, Vampire knight och Those who bear the wing. Säg gärna till när det är något ni är ute efter så försöker vi ta hem det från Japan.

Fråga: Har ni 1408? Eller heter den något annat?
Svar: Boken är en novellsamling som heter Allt kan hända (nu med filmomslag dock!) / Everything’s eventual, och vi har den på både svenska och engelska. Vi har även filmen!

Fråga:
Fler volymer av:
Nodame cantabile och Di Gi Charat? Svar: Det verkar inte som att de kommer till ordinarie sortiment, men säg till vilka delar du vill ha så tar vi hem dem till dig!
Sand chronicles? Svar: Där är det bara en volym som släppts än. Tvåan kommer i maj.
Yotsuba? Svar: Här har vi inne det som finns utgivet – del 6 släpps i maj. Och snart dyker den upp på svenska också.

Fråga: Jag är förälskad i min guldfisk. Hur ska jag berätta för mina föräldrar?
Svar: Om du berättar nu på fredag, som är World Penguin Day, så är de förhoppningsvis på såpass gott humör helgdagen till ära att de blir enbart lyckliga för er skull. Lycka till!

Fråga:
Ta in 100 bullets till serieavdelningen?
Svar: Stockholmsbutiken har haft dem men det var flera år sedan, så det är risk att de är ur tryck. Men om du vill beställa så tar vi reda på om de finns att få tag på.

Fråga: Skaffa World of Warcraft-rollspelet?
Svar: Det gjordes i begränsad upplaga och är tyvärr slut från leverantören.

Fråga: Fler prylar – Final fantasy, Star wars, mm?
Svar: Det ber vi ständigt Halloween-tomten om. Just vad gäller prylar så är det dock litet oförutsägbart och oregelbundet vad som finns att få tag på, men det dyker upp nytt och gammalt med jämna mellanrum. Kom in och titta!

Fråga: Finns Pokémon som manga?
Svar: Inte vad jag kan hitta, utan bara som anime, dvs film.

Fråga:
Vad är meningen med livet?
Svar: Well, it’s nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations.

Och tack för samurajen! 🙂

/Cap’n Karin

Ett svar till “Fler frågor – fler svar!”

  1. Tomb 28/04/2008 den 07:29 #

    Vill bara uppmärksamma att Pokémon funnits som manga MYCKET länge. Samt att jag läst den MYCKET länge.. :3Skulle nog säljas slut direkt om den köptes in. 🙂 Då den är rätt ovanlig i Sverige.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: